Osobní předání Pod Zámečkem, Nový Hradec Králové. Svobodné Dvory, Třebechovice pod Orebem, HK - nastartuju a jedu! Za Vámi : ) Každý objednaný kousek, je zabalen v dárkovém pytlíčku + samolepka

KDO JSEM?

 Me Klára Prade (640x361)

Welcome in my world!

Není toho málo, není toho moc, je to malý e-shop, prosím milý návštěvníku, prosím o shovívavost. 

Kdybys zvláštní přání měl, na můj Facebook zde zavítej,

  pověz mi co by jsi rád a já už se s chutí do vyrábění můžu dát! : )

Nápady mé zrodily se v roce 2017, od té doby motám denně šňůry paracordu 550. Není toho konce, co všechno se dělat dá, zvědavost mi dává radost a tu vám teď předávám. Inspiraci hledám v domě, kde dvě malé děti mám, také v tobě milý zákazníku a všude kam se podívám.

Nic po stovkách se tu nesmí, všechno tobě na přání! Originál kousky věstí, budeš prostě k sežrání ! xoxox

   Speciální přání plním na FB/Parádní Parakordy       

 

Pokud chcete něco málo o mě vědět, tak vám ráda povím, že jsem maminka dvou malých dětí, pracuji ve školství. A podnikám už asi 10 let, ovšem jako malý malinkatý český živnostníček : )

K pletení z padákové šňůry jsem se dostala, ještě když jsem pracovala ve firmě své sestry aerobicshop.cz, kde jsme tuto šňůru dávali do batohů námi šitých. Pestrost barev mě ohromila a lákalo mě z ní začít něco tvořit. To byl srpen roku 2017. Tak se stalo a přišla na svět první klíčenka, pak další a další.... Po dvou měsících náramky a po roce i první složitější obojek. Moc mě to chytlo, je to koníček, který vás nutí neustále vymýšlet něco nového a nejvíce mě baví, když zákazník přijde s nějakou svojí nápaditou originální kombinací. Ano, správně, tvořím výrobky i na přání. Na míru a z vašich oblíbených odstínů, mohu vyrobit to, po čem vaše srdce, ručky, děti, partneři a mazlíčci touží.

Barev je mnoho, doma jich mám stále skladem asi 60, naše česká firma, která paracord 550 vyrábí (certifikovaně, dle norem americké armády) jich vede více jak 70. Aktuálně jsou to tyto. Vím, vím, barev je mnoho, proto pokud byste potřebovali s kombinacemi nějak poradit, stačí napsat a společně to dáme : ) aby to ladilo a hezky vypadalo. Když už něco dělám, chci aby to bylo nositelné a splnilo očekávání : ) 

Malé doplňky s velkým efektem! ....To jsou výrobky od Parádních Parakordů, které tvořím s láskou.